Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nya iCarly

Succéserien iCarly kommer tillbaka!

  • Paramount+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 juli 2021

Nio år efter att hon loggade ut är det dags igen

I Paramounts reboot av "iCarly" är Carly Shay redo att gå online men denna gången med vuxnare problem.

Det har tagit nio år men nu är det dags för den populära serien iCarly att spinna vidare. Denna gången i en rebootad version på Paramount+.

Serien släpptes i USA redan i juni och har alla redan blivit en av streamingtjänstens mest sedda serier. Nyligen bekräftades det också att en andra säsong har fått klartecken.

Tanken var att iCarly skulle släppas i Norden i september, men premiären har nu flyttats fram två månader på grund av framgången i USA.

Redan den 30 juli kommer svenska tittar kunna återknyta bekantskapen med Carly Shay (Miranda Cosgrove) och ett antal välbekanta ansikten från förr.

Nästan 10 år efter den ursprungliga serien tog slut återvänder nu Carly, den allra första influencern, till sin webbcast. Nu är hon i tjugoårsåldern och hon och hennes vänner tar sig i tretton helt nya avsnitt ann vuxenvärldens problem med karriär, familj och kärlek.

Nya iCarly introducerar även två nya medlemmar till kompisgänget. Laci Mosley som Harper, Carlys rumskompis och bästa vän, och Jaidyn Triplett som Millicent, Freddies snorkiga socialmediaexpert till styvdotter. Mosley och Triplett tar plats bredvid seriens originalstjärnor, Miranda Cosgrove (Carly), Jerry Trainor (Spencer) och Nathan Kress (Freddie).

Nedan ser du bilder från nya iCarly:

iCarly
Foto: Paramount+
iCarly
Foto: Paramount+
iCarly
Foto: Paramount+

Nya iCarly släpps på Paramount+ den 30 juli. För mer läsning, scrolla vidare eller spana in vår lista med fem serier du måste se om du gillar Young Royals.

 

 

NÄSTA ARTIKEL