Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Star Trek: Discovery säsong 4B

Premiär för Star Trek: Discovery säsong 4B

  • Paramount+
Jonathan Smeds | Nyhet
11 februari 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
11 februari 2022

Nya säsongen släpps i dag

Säsong 4B av Star Trek: Discovery släpps i dag på Paramount+. Den första delen av säsongen gavs ut förra året.

Star Trek: Discovery hade premiär 2017 och var då den första Star Trek-serien på tolv år. Serien är den sjunde i ordningen och har prisats med en Emmy. De två första säsongerna utspelar sig ett decennium innan originalserien. 

Serien handlar om besättningen på U.S.S Discovery, som leds av kaptenen och den förre detta vetenskapskvinnan Michael Burnham (Sonequa Martin-Green). I de senare säsongerna har handlingen förflyttat sig flera hundra år i framtiden, och det är även där vi befinner oss i säsong 4. 

Totalt är det sex avsnitt som kommer släppas veckovis på Paramount+. Den första halvan av serien innehåller sju avsnitt. I januari bekräftades det att en femte säsong kommer produceras.

Släpper även den tecknade serien “Star Trek: Prodigy”

Det är dock inte den enda Star Trek-relaterade nyheten på Paramount+. Den anmierade serien Star Trek: Prodigy har premiär i dag. Det är den första serien från franchisen som riktar sig mot en yngre publik. 

I serien får vi följa USS Protostar, och dess besättning bestående av ett gäng unga aliens. Det finns i nuläget en första halva av säsongen, som kan streamas på Paramount+. Dessutom är ytterligare avsnitt för den första säsongen, samt en säsong två, på väg. 

MER LÄSNING:

 

NÄSTA ARTIKEL