Halo (säsong 1)

Halo säsong 2 – detta vet vi

  • Paramount+
Filmtopp
Uppdaterad 26 maj 2022 kl. 18:05 | Publicerad 25 maj 2022 kl. 20:05

Återvänder Master Chief i en ny säsong?

Paramount+ serieadaption av tv-spelsserien "Halo" har gått i mål med sin första säsong. Kommer vi att kunna se en andra säsong med elitsoldaten längre fram?

Det tog sin lilla tid – det viskades om en Halo-serie i åratal innan den till sist blev av och landade på Paramount+. Serien har fått ett blandat mottagande, men det råder ingen tvekan om att det är många som trots allt har fastnat för den.

Serien kretsar kring John "Master Chief" (Pablo Schreiber), som är en så kallad "Spartan" – en elitsoldat som är mänsklighetens främsta vapen i ett krig mot det utomjordiska folket covenants.

Halo är baserad på den hyllade tv-spelsserien med samma namn, men bjuder på ett aningen mer intimt utforskande av huvudkaraktären, Master Chief.

Utöver Schreiber ser vi Natascha McElhone, Jen Taylor, Yerin Ha, Olive Gray m.fl. i rollerna. Serien är skapad av Steven Kane och Kyle Killen.

När kommer Halo säsong 2?

Vi har goda nyheter till alla som har sett klart den första säsongen och hoppas på en fortsättning. Paramount+ har bekräftat att serien kommer att få en andra säsong. Faktum är att streamingtjänsten annonserade att en säsong 2 fått grönt ljus redan innan premiären av säsong 1.

En del förändringar är dock att vänta. Skaparna Kane och Killen kliver åt sidan för att ge plats åt David Wiener som ny showrunner för den andra säsongen. Wiener har tidigare arbetat med serier som Flesh and Bone, Fear the Walking Dead, Strange Angel och Brave New World.

Paramount+ har ännu inte meddelat när de planerar att släppa den andra säsongen och eftersom projektet tidigare dragit ut på tiden (det annonserades redan 2014) är det svårt att sia om ett eventuellt premiärdatum. Skulle allt klaffa med produktionen kan vi dock hoppas på nya avsnitt om cirka ett år.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL