Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Alla biopremiärer i april 2022

Du måste få veta om Nicolas Cage roll i serien Highfire

  • Paramount+
Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
09 juli 2022
Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
09 juli 2022

Gör han sin knäppaste karaktär hittills?

Det här nådde oss precis. I den nya TV-serien "Highfire" ska Nicolas Cage spela en drake med enorm förkärlek till... vodka!

Nyligen fick vi se Nicolas Cage i vad som var hans knäppaste roll hittills när han spelade flera upphöjda versioner av sig själv. Men det verkar som att han nu siktar på att toppa The Unbearable Weight of Massive Talent, detta med nya live action-serien Highfire som ska göras för Paramount+ räkning. Deadline rapporterar att Cage ska låna ut sin röst till en drake som älskar att dunka i sig vodka. 

Men det som kanske är mest nyckfullt med Cages nya huvudroll är att vi knappast pratar om någon komedi. Highfire, som förvisso ska vara cheeky, bygger på författaren Eoin Colfers vuxenthriller med samma titel och beskrivs som en blandning mellan True Detective och Peter och draken Elliott.

Handlingen följer mycket riktigt denna Flashdance-älskande drake som lever ett isolerat liv i bukten i Louisiana – och de häftiga äventyren som följer när han korsar vägar med en femtonårig bråkstake på flykt från en krokig sheriff.

Det finns ännu inget bekräftat premiärdatum för "Highfire" och inte heller när den förväntas kliva in i produktion. Förmodligen kommer det dröja till tidigast 2024 innan vi får se de första avsnitten landa på streamingtjänsten.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL