Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Paramount+ app är här

Paramount+ app är här

Filmtopp
Matilda Lindblom | Nyhet
29 april 2021
Filmtopp
Matilda Lindblom | Nyhet
29 april 2021

Idag lanseras nya streamingtjänsten Paramount+ i Norden.

ViacomCBS Networks International meddelar att Paramount+ nu finns tillgänglig över hela Norden. Tjänsten finns nu tillgänglig online på ParamountPlus.com och erbjuder tusentals avsnitt och filmer för 69 kronor i månaden.

VIDARE LÄSNING:

Idag lanseras den nya streamingtjänsten Paramount+ över hela Norden som erbjuder tusentals avsnitt och serier i samarbete med ViacomCBS märken som MTV, Nickelodeon och Comedy Central. Dessutom kommer tjänsten att bli hemmet för kommande SHOWTIME premiärer och originalserier blandat med gamla klassiker som Grease, Indiana Jones-filmerna och Gudfadern-trilogin. 

Några av de nya filmerna som kommer att finnas bland Paramount+ utbud är The Outpost med bland andra Scott Eastwood och Orlando Bloom, Come Away med Angelina Jolie och thrillern 21 Bridges med den avlidna hyllade Chadwick Boseman i huvudrollen. För barnfamiljer kommer en helt ny Svampbob-serie vid namn Korallkollo: Svampbobs underår

På hemsidan hälsar Jesper Dahl som är Nordenchef för ViacomCBS:

– Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra nordiska tittare det bästa innehållet från våra älskade varumärken på vår egen plattform till ett pris som är betydligt lägre än många andra streamingtjänster. Förra månadens partnerlansering var väldigt framgångsrik och nu är vi glada över att kunna ge ännu fler människor möjligheten att utforska Paramount+.

Tjänsten finns nu tillgänglig online på ParamountPlus.com samt på mobila TV-enheter via appen som fungerar på iOS, Android, Apple TV och Android TV. Priset ligger på 69 kronor i månaden och prenumeranter kan först anmäla sig till en sju dagars gratis period. 

NÄSTA ARTIKEL