Paradise Hotel 2023: Två nya deltagare dansar in i paradiset

Paradise Hotel 2023: Två nya deltagare dansar in i paradiset

28 mars 2023 kl. 15:03

Deltagarna blir personal på hotellet

Ännu ett tårfyllt farväl förekommer i avsnitt 5 av “Paradise Hotel” 2023 när en omtyckt profil blir kongadansad ut ur hotellet. Detta efter att två nya deltagare introducerats.

OBS! Artikeln innehåller spoilers ur tisdagens avsnitt av Paradise Hotel 2023 (28 mars).

I säsongens femte avsnitt av Paradise Hotel 2023 inträffar något som ingen hade förväntat sig – deltagarna blev inte längre gäster på hotellet, utan anställda. Och inte bara det, utan det är två nya deltagare som ska passas upp på. Såklart blir den första utmaningen att fixa ihop en grym hotellfrukost till de nyanlända, Patrik Ottoson och Zacharias Frank.

Efter att ha tagit ut alla hårstrån ur äggröran serverade de nyanställda frukosten som fick högsta betyg av de nya deltagarna, 10/10.

Paradise Hotel 2023: Två nya deltagare dansar in i paradiset
Foto: Pluto TV.

Personalfest med en twist

Både gamla och nya deltagare roligt tillsammans under en personalfest full med musik, dans och dricka. Dessvärre blir inte festligheterna långvariga när deltagarna får ett brev om att Patrick och Zacharias ska leda en kongadans.

De nya medlemmarna väljer en tjej att dansa med och hon väljer i sin tur en kille och så vidare, tills en person står ensam kvar och är tvungen att åka hem. Jesper Bengtson och Bella Andersson är immuna och slipper delta i kongadansen.

Joshua Roos Loord blir kongadansad ut ur hotellet

Med noggrant planerande och tänkande på hur man kunde få fördelar i spelet väljer deltagarna sina kongapartners en efter en. Till slut står Joshua Roos Loord ensam kvar och är därför tvungen att lämna Paradise Hotel.

– Det kommer vara svinnajs att snacka med morsan, jag har saknat henne så jäkla mycket, säger Joshua med en positiv syn på sin förlust.

Glädjespridaren Joshua kommer att saknas av alla men hans avslut togs särskilt hårt av Christella "Stella" Miefa som såg honom som en trygghet på hotellet.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL