På tv i kväll – Jason Bourne bjuder på gastkramande spänning igen

På tv i kväll – Jason Bourne bjuder på gastkramande spänning igen

Johan Samuelsson Krantz
07 februari 2024 kl. 06:02
ANNONS
ANNONS

Nya intriger med samma Bourne i The Bourne Supremacy

Bli uppslukad av spänningen och intrigerna i "The Bourne Supremacy" där Jason Bourne återigen tvingas konfrontera sitt förflutna för att överleva.

Actionthrillern The Bourne Supremacy (2004) är den andra filmen i Jason Bourne-serien, baserad på Robert Ludlums romanfigur. Filmen, regisserad av Paul Greengrass, har samma gastkramande och råa ton som Paul Limans film som inledde serien, och som visades på tv under gårdagen.

I huvudrollen som Jason Bourne återfinns Matt Damon, vars porträtt av den före detta CIA-agenten har blivit ikonisk i actiongenren, vid sidan om storheter som James Bond, Ethan Hunt, och John Wick. I rollistan återfinns också skådespelare som Brian Cox, Julia Stiles och Joan Allen.

På tv i kväll – Jason Bourne bjuder på gastkramande spänning igen
Foto: United International Pictures.

Actionthrillern The Bourne Supremacy – i kväll på Kanal 5

Jason Bourne lever ett lugnt liv med Marie i Goa, Indien, men när han blir indragen i en intrikat konspiration där han är misstänkt för ett mord och en stöld på 20 miljoner dollar, tvingas han kämpa för sin överlevnad. Jakten på sanningen om hans förflutna intensifieras när han jagas av både CIA och ryska agenter.

Bourne tar sig genom farliga situationer, överlevnadsstrider och upptäcker allt fler ledtrådar om sin hemliga identitet och sitt dunkla förflutna. Handlingen tar oss från Indien till Berlin, München, och – till och med Moskva. Bourne söker hela tiden konfrontera sitt förflutna för att få upprättelse.

Missa inte fortsättningen om Jason Bourne och hans kamp för överlevnad.

På Kanal 5 i kväll klockan 00:20.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL