På tv i kväll – en av 2000-talets mysigaste romantiska komedier

På tv i kväll – en av 2000-talets mysigaste romantiska komedier

Emil Oscar Rasmussen
16 februari 2024 kl. 06:02

Se Crazy, Stupid, Love på tv i kväll – filmen som ingen kan ogilla

I kväll visas en av 2000-talets populäraste romantiska komedier på tv – ta chansen att se "Crazy, Stupid, Love" med Steve Carell, Ryan Gosling och Emma Stone.

Få romantiska komedier har blivit en favorit hos en lika bred publik som Crazy, Stupid, Love från 2011. En anledning till det är utan tvekan den imponerande skådespelarensemblen med Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore och Emma Stone som frontfigurerna, med Marisa Tomei och Kevin Bacon m.fl. i betydande biroller.

Utöver den älskvärda rollbesättningen lyckas filmen även tilltala en bred målgrupp tack vare beslutet att både följa Cal (Carell) i hans kärleksbekymmer och den yngre Hannah (Stone) i hennes jakt på den rätte.

Crazy, Stupid, Love fick ett relativt varm mottagande när den kom, men det är först med tiden som den vuxit fram som en modern rom-com-klassiker.

På tv i kväll – en av 2000-talets mysigaste romantiska komedier
Ryan Gosling och Steve Carell i "Crazy, Stupid, Love". Foto: Twentieth Century Fox.

Se Crazy, Stupid, Love på Kanal 5 i dag

"Crazy, Stupid, Love" följer Cal, en nyligen separerad man i medelåldern med ett brustet hjärta. I sina desperata försök att dränka sina sorger träffar han på Jacob (Gosling), en snygg och ung man men en sällan skådad förmåga att ragga upp kvinnor. Jacob tar Cal under sina vingar för att förvandla även honom till en kvinnotjusare av rang och på så sätt låta honom arbeta sig igenom sin skilsmässa.

Filmen är en perfekt blandning av humor och romantik, och den sticker ut ur mängden genom att tilltala en generationsöverskridande målgrupp (tips: här hittar du fler romantiska komedier som sticker ut).

I kväll kan du se "Crazy, Stupid, Love" när den visas på Kanal 5 klockan 22.00.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL