Tre nya skådespelare till Mr. and Mrs. Smith-serien

På tv i kväll – den älskade actionkomedin som gav oss Brangelina

Johan Samuelsson Krantz
10 februari 2024 kl. 06:02
ANNONS
ANNONS

"Mr and Mrs Smith" på TV4 ikväll – ett giftemål med dolt djup

Följ med på en nervkittlande resa genom den explosiva världen av "Mr. & Mrs. Smith" där två gifta spioner upptäcker att deras största hot är varandra.

Mr. & Mrs. Smith som går på TV4 i kväll är regisserad av Doug Liman (The Bourne Idenity) och skriven av Simon Kinberg.I huvudrollerna syns Brad Pitt (John) och Angelina Jolie (Jane) som det gifta paret som lever ett dubbelliv som lönnmördare, samtidigt som de försöker hålla uppe fasaden av ett normalt äktenskap.

När de får reda på att de har blivit tilldelade i uppdrag att döda varandra eskalerar konflikten och leder till en mängd actionfyllda och explosiva händelser. I dilemmat som uppstår med deras uppdrag försöker de gå till botten med om deras kärlek till varandra varit äkta eller enbart ett luftslott.

Foto: Twentieth Century Fox.

Actionkomedin Mr. and Mrs. Smith – på TV4 ikväll

Trots blandade recensioner från kritiker lyckades den dra in imponerande 487,3 miljoner dollar globalt, vilket gjorde den till den sjunde högst intjänande filmen under 2005. Dess actionfyllda berättelse och den kemi som Brad Pitt och Angelina Jolie delade på skärmen bidrog till dess popularitet. Utöver dess kommersiella framgångar är filmen också känd för att ha etablerat den romantiska relationen mellan Pitt och Jolie.

Filmen är även aktuell som förlaga till serien Mr. & Mrs. Smith som precis hade premiär den 2 februari på Prime Video, med Donald Glover och Maya Erskine i rollerna som John och Jane.

Ta chansen och se Mr. and Mrs. Smith i denna pangrulle från 2005, i kväll på TV4 klockan 23.30.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL