Oscar Zia ska ha tackat nej till stora Allsång på skansen-uppdraget

Oscar Zias ärliga svar: "belånad upp till öronen" – trots framgångarna

Filmtopp
03 augusti 2023 kl. 12:00

Men pengarna är inget orosmoln

Oscar Zia har snabbt blivit en av svenska folkets favoriter. Med älskad musik och diverse TV-program. Tidigare i veckan såg vi honom uppträda i "Allsång på Skansen", men trots framgångarna säger han att han är "belånad upp till öronen".

Oscar Zia har synts i TV-rutan sedan 2012 när han deltog i svenska X Factor, sedan dess har han etablerat sig som en av Sveriges mest älskade artister, men också som en framgångsrik TV-profil.

Utöver sin medverkan i Let's Dance, Songland och Så mycket bättre, ledde han Melodifestivalen 2022, frontat realityserien Weekend hos Zia och skådespelat i tre TV-serier. Tidigare i veckan stod han också på scenen i Allsång på Skansen, ett program han uppges ha tackat nej till att leda.

Allt som blir kvar
Oscar Zia medverkade i SVT:s ungdomsserie Allt som blir kvar. Foto: SVT

Umgås inte med vänner på samma sätt"

I en ny intervju med Aftonbladet berättar Zia om "prestationsångesten" och att hans liv inte ser likadant ut längre:

– Man får ju offra extremt mycket. Jag har inte samma liv, jag umgås inte med vänner på samma sätt som andra gör. Jag har inte samma möjligheter till fritid och frihet eftersom jag jobbar väldigt mycket.

Oscar Zia trots framgångarna: "belånad upp till öronen"

Oscar Zia berättar i samma intervju att han är "jävligt dålig på pengar", men säger också att han inte behöver "oroa" sig för dem. "Det är som att de bara kommer in på mitt konto och gör backflip tillbaka", förklarar han för tidningen.

Avslutningsvis säger stjärnan att han inte gör några större köp, men att lägenhetsaffärer har gjort honom "belånad upp till öronen":

– Jag köpte en lägenhet när jag flyttade till Stockholm och sen har jag flyttat. Det där ekonomiska kretsloppet, jag har ingen aning. Jag är belånad upp till öronen. Och nu med räntan herregud! säger Oscar Zia till Aftonbladet.

Senare i år släpper Oscar Zia ett nytt musikalbum.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL