Oscar Zia ska ha tackat nej till stora Allsång på skansen-uppdraget

Oscar Zia ska ha tackat nej till stora Allsång på skansen-uppdraget

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 03 augusti 2023 kl. 11:30 | Publicerad 01 augusti 2023 kl. 16:00

Är nervös inför kvällens program

I kväll gästar Oscar Zia "Allsång på Skansen". Enligt uppgifter till Expressen hade han istället kunnat ha varit på plats varje vecka – som programledare.

Under kvällens Allsång på Skansen får Pernilla Wahlgren av Johanna och Rebecka Wallroth, Josefinito och Johar Untz, Stefan Sundström, Dragrace Sverige-vinnaren Admira Thunderpussy och publikfavoriten Oscar Zia.

Enligt uppgifter till Expressens Spoiler Alert hade upplägget kunnat se lite annorlunda ut. Oscar Zia hade nämligen kunnat vara värd istället för Pernilla Wahlgren.

Oscar Zia ska ha tackat nej till stora Allsång på skansen-uppdraget
I kväll får Pernilla Wahlgren sällskap av Oscar Zia. Foto: SVT

Oscar Zia sägs ha tackat nej till stora Allsång på skansen-uppdraget

När SVT skulle hitta en ersättare till Sanna Nielsen, som var programledare från 2016 till 2022, ska Oscar Zia ha varit en av de personer som kanalen kontaktade. Uppgifterna, skriver Expressens Mattias Bergqvist, kommer från "skivbolagshåll", och att Zia ska ha "tackat nej".

När Spoiler Alert frågade Oscar Zia ska han inte ha sagt mer än att "det är en jättefin fråga" och att det "är fint att folk verkar vilja att jag ska göra det". Inte heller SVT ville kommentera uppgifterna, ”Vi väljer att inte kommentera den pågående processen” ska de ha skrivit till Bergqvist.

Oscar Zia ska ha tackat nej till stora Allsång på skansen-uppdraget
Oscar Zia uppträder under kvällens program av Allsång på Skansen. Foto: Ebba Bengtsson/SVT

Stjärnan är "nervös" inför kvällens program

I en intervju med Aftonbladet säger Oscar Zia att han är "nervös" inför kvällens program, trots att han har medverkat tidigare:

– Jag är alltid nervös över att jag ska göra fel, jag hatar att göra fel. Jag vill att det ska vara som i mitt huvud och när det inte blir det så blir jag lite sur över min egen prestation. Jag kanske är lite hård mot mig själv, säger han.

I samma intervju berättar han att han är "belånad upp till öronen" efter lägenhetsköp och att han inte hinner med sitt fritidsliv längre på grund av allt arbete:

– Man får ju offra extremt mycket. Jag har inte samma liv, jag umgås inte med vänner på samma sätt som andra gör. Jag har inte samma möjligheter till fritid och frihet eftersom jag jobbar väldigt mycket.

Allsång på Skansen sänds klockan 20.00 i kväll på SVT och SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL