Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Osbournes kritik mot Ashton Kutcher: "Ohyfsad liten pojk"

Osbournes kritik mot Ashton Kutcher: "Ohyfsad liten pojk"

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
09 september 2023
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
09 september 2023

Kutcher i blåsväder

Kritik riktas mot Ashton Kutcher efter att skådespelaren är en av många som försvarat våldtäktsdömda Danny Masterson. En som vid flera tillfällen ifrågasatt Kutcher är Sharon Osbourne, som i veckan kallade Kutcher för en "ohyfsad liten pojk".

I torsdags föll domen mot våldtäktsdömda Danny Masterson, som slog igenom med tv-serien That '70s Show (1998–2006). Två av hans kollegor i serien var de då blivande storstjärnorna Ashton Kutcher och Mila Kunis, som i dag är gifta. Kutcher och Kunis är också två av många som gick till försvar av Masterson inför veckans dom.

Både Ashton Kutcher och Mila Kunis lämnade positiva karaktärsvittnesmål med uppmaningen om ett förmildrat straff för Danny Masterson – något det har rapporterats flitigt om sedan i går. Att de två stjärnorna valt att försvara sin tidigare kollega har kritiserats av många på både sociala medier och i övrig media.

Varietys huvudartikel om karaktärsvittnesmålen är exempelvis skriven (av Zack Sharf och Elizabeth Wagmeister) med en tydligt syrlig underton. I artikeln skriver de:

Både Kutcher och Kunis skrev om Mastersons drogfria livsstil, och poängterade att han var en positiv kraft i deras liv. Under rättegången hävdade åklagare att Masterson drogade kvinnor innan han begick sexuella övergrepp mot dem.

Med undantag av den nuvarande kritiken tycks Kutcher ofta vara en uppskattad profil i Hollywood, men en flera gånger uttryckt sitt ogillande av skådespelaren är Sharon Osbourne.

Osbournes kritik mot Ashton Kutcher: "Ohyfsad liten pojk"
Danny Masterson (vänster) och Ashton Kutcher (mitten) i "The Ranch". Foto: Netflix.

Sharon Osbournes kritik mot Ashton Kutcher: "Ohyfsad liten pojk"

Häromdagen intervjuades Sharon Osbourne och Kelly Osbourne av E! News, helt orelaterat till Ashton Kutchers försvar av Danny Masterson, men när Sharon fick frågan om vem som är den otrevligaste kändisen hon har mött behöver hon inte tänka speciellt länge.

– Den där killen som är gift med en skådespelerska, och som brukade vara med i That '70s Show, börjar Sharon Osbourne utan att hitta fram till Ashton Kutchers namn.

Kelly Osbourne föreslår att hon menar Ashton Kutcher och Sharon bekräftar att så är fallet, och överraskar intervjuarna.

– [En] ohyfsad, ohyfsad, ohyfsad, ohyfsad liten pojk, utbrister Sharon som svar på de andras förvåning.

Även dottern är förvånad över Sharons val, som ändå inte tonar ned kritiken. Tvärtom spär hon på den och kallar Kutcher för en "ömklig liten sak".

Det är inte första gången Sharon Osbourne kritiserar Ashton Kutcher. I en intervju med Larry King från 2018 avslöjar hon vad som föranledde hennes attack i intervjun med E! News.

– Jag kom inte överens med en kille, den där Ashton Kushner (sic!), säger Sharon till Larry King.

Sharon förklarar att hon hade sagt Ashton Kutchers namn fel (vilket hon alltså gör även i Larry King-intervjun), vilket ska ha gjort Kutcher förbannad.

Se klippen här:

 

NÄSTA ARTIKEL