Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Octavia Spencer gör skräckfilm

Octavia Spencer gör skräckfilm

Kristian Andersson | Nyhet
13 februari 2019
Kristian Andersson | Nyhet
13 februari 2019

Blumhouse släpper ny skräckfilm

Vi har fått veta att produktionsbolaget Blumhouse, som är kända för sina skräckgilmer, kommer att släppa en ny film vid namn "Ma", där Octavia Spencer har huvudrollen.

Regissören Tate Taylor är främst känd för sin Oscarsbelönade film Niceville. Dark Horizons rapporterar att han nu kommer tillbaka med något helt annat, en skräckfilm under namnet Ma. Blumhouse Pictures producerar kalaset och Universal Pictures är klara som distributörer. Ma förväntas ha premiär i USA den 31 maj detta året. När den kommer till Sverige vet vi ännu inte.

Det är skådespelaren Octavia Spencer som kommer ha huvudrollen som Sue Ann, en tystlåten ensamvarg som bor i Ohio. En dag blir hon förfrågad om hon skulle kunna köpa ut sprit till en tonåring vid namn Maggie (Diana Silvers). Sue Ann ser chansen att försöka skaffa sig vänner och därför erbjuder hon tonåringarna att hänga i hennes källare. Men Sue Anns gästfrivillighet övergår till besatthet av de nya ”vännerna”.

Skådespelarna i filmen är Juliette Lewis, Luke Evans, Missi Pyle, McKaley Miller, Corey Fogelmanis, Gianni Paolo och Dante Brown. Scotty Landes och Taylor har skrivit manus till filmen. John Norris och Jason Blum kommer producera.

På Twitter har det släppts en poster till filmen, sen den här:

https://twitter.com/MaMovie/status/1095351878072786945

NÄSTA ARTIKEL