Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nya säsongen av Dexter ska rädda upp serien

Nya säsongen av Dexter ska rädda upp serien

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 oktober 2020

Men kommer inte att göra något ogjort.

Showtimes succéserie "Dexter" kommer tillbaka med tio nya avsnitt i form av en specialsäsong. Den innebär en möjlighet att ge ett avslut som ställer saker tillrätta för fansen, menar seriens showrunner Clyde Philips.

Förra veckan kunde vi rapportera att Dexter gör comeback med en ny säsong. Serien som rullade i åtta säsonger och vann många priser har idag stor kultstatus. Men det blev inget lyckligt slut på den annars väldigt framgångsrika sagan om Miamis hemlighetsfulla blodanalytiker. Fansen står, tillammans med stjärnan Michael C. Hall, eniga om att finalavsnittet som släpptes 2013 var en enorm besvikelse, och det dyker ofta upp på rankinglistor med TV-historiens sämsta episoder.

När den nya säsongen kommer menar seriens återvändande showrunner Clyde Philips att teamet inte kommer att försöka göra någonting ogjort från den åttonde säsongen. Istället ser man en möjlighet att ställa saker tillrätta med ett ny början, mitt och slut. I The Hollywood Reporters podcast TV's Top 5 berättar han följande: 

– Vi vill inte att detta ska vara Dexter säsong 9. Drygt tio år har gått när detta sänds och det kommer att märkas i serien. Så vad gäller slutet på serien, så kommer det inte att likna originalslutet. Men det är en fantastisk möjlighet att skriva ett ny final.

Den nya säsongen av "Dexter" förväntas landa under 2021. Om fler skådespelare från den ursprungliga ensemblen utöver Michael C. Hall kommer att återvända återstår att se.

Mer läsning:

Serierna med de mest chockerande sluten

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL