Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nya regissörer klara för Into the Spider-Verse-uppföljare

Nya regissörer klara för Into the Spider-Verse-uppföljaren

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 april 2021

Hela tre regissörer delar på jobbet.

"Spider-Man: Into the Spider-Verse" blev inte bara en succé bland publiken – filmen lyckades dessutom bryta Disneys och Pixars dominans på Oscarsgalan genom att vinna i kategorin för bästa animerade film. Arbetet med uppföljare är i full gång och nu har projektet fått sina regissörer.

Spider-Man: Into the Spider-Verse
Foto: Sony Pictures Entertainment

Uppföljaren till den mycket populära “Spider-Man: Into the Spider-Verse” har fått nya regissörer. Det är Joaquim Dos Santos, Kemp Powers och Justin K. Thompson som får dela på uppdraget.

Den första filmen var regisserad av Bob Persichetti, Peter Ramsey och Rodney Rothman.

RECENSION: Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

Nu står det klart att tre helt nya namn får förtroendet i uppföljaren. Det har tidigare rapporterats om att Dos Santos skulle vara aktuell för uppdraget, men nu har två ytterligare namn lagts till på listan i form av Powers och Thompson, skriver Variety.

Powers är just nu Oscarsnominerad i kategorin “Best Adapted Screenplay” för filmen One Night in Miami. Dos Santos är tidigare känd för bland annat Avatar: The Last Airbender medan Thompson gjort arbeten på Det regnar köttbullar och den första Spider-Man-filmen. 

Phil Lord återvänder som manusförfattare tillsammans med två nya namn, sin radarpartner Chris Miller, och David Callaham

Filmen planeras att släppas på bio hösten 2022.

VIDARE LÄSNING: Kommande Marvel-filmer 2021

Loke Westberg

 

 

NÄSTA ARTIKEL