Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Midsomer

Nya kanaler och serier på Pluto TV i juli 2022

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 juli 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 juli 2022

Den gratis streamingtjänstens nyheter för andra sommarmånaden

Har du blivit en flitig användare av den nya gratis streamingtjänsten? Då kan du glädjas åt både nya kanaler och serier på Pluto TV i juli 2022!

Pluto TV fortsätter att expandera sitt innehåll och i juli kommer det flera nyheter: en helt ny pop-up kanal, flera nya dedikerade kanaler och en rykande färsk dokumentär i on-demand sektionen. Helt gratis, utan registrering.

Nya kanaler på Pluto TV juli 2022

Morden i Midsomer

Nya kanaler och serier på Pluto TV i juli 2022
Foto: ITV.

Den svenska sommarklassikern om morden på den engelska landsbygden i Midsomer får nu en helt egen kanal på Pluto TV. Den brittiska kriminalserien, som har sänts i hela 22 säsonger, följer Kommissarie Barnaby som löser mord på en daglig basis i det pittoreska grevskapet.

Premiär: 22 juli

Isle of MTV Malta

Bebe Rexha i Isle of MTV Malta
Bebe Rexha i Isle of MTV Malta. Foto: MTV.

Nu kan festivalfans njuta av en helt ny musik-kanal som visar Isle of MTV Malta, Europas största gratis sommar-festival. Artister som French Montanta, Marshmello, bbno$, Mae Muller och Shaun Farrugia medverkar på årets festival.

Isle of MTV Malta är en årlig musikfestival som arrangeras av MTV på Malta sedan 2007. Genom åren har världsartister som Bebe Rexha, Snoop Dogg, Jason Derulo, Rita Ora och Lady Gaga uppträtt på festivalen. 

Premiär: visas live den 19 juli, finns därefter på on-demand. 

Johnny vs. Amber: From Love to Hate – ny på On-Demand 

Nya kanaler och serier på Pluto TV i juli 2022
Foto: TMZ.

Johnny Depp och Amber Heards förhållande gick från glödhet kärlek till iskallt förakt. I den nyproducerade dokumentären Johnny vs. Amber: From Love to Hate visas de mest gripande ögonblicken från rättegången och genom intervjuer och klipp berättas också historien om parets romans, äktenskap, skilsmässa och de bisarra och våldsamma anklagelserna som kommit fram sedan de gått skilda vägar.

Premiär: 4 juli, tillgänglig på Viaplay och Pluto TV.

Nya serier på Pluto TV juli 2022

Fler serier som också kommer under juli är brittiska dramakomedin Doc Martin, BBQ Pitmasters, Jersey Shore: Family Vacation, Teen Mom: Young & Pregnant och den helt nya reality-serien Buckhead Shore. Serien utspelar sig i Buckhead, Georgia, USA och låter oss följa en grupp av unga vuxna när de bor tillsammans under en vild och rolig sommar fylld med drama mitt i ”Söderns Beverly Hills”.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL