No Time to Die.

Nya James Bond släpps inte 2020

03 oktober 2020 kl. 08:30

Vi får vänta längre på agent 007.

Nu har det bekräftats att den nya James Bond-filmen "No Time to Die" skjuts upp ända till i början av april 2021.

Coronaviruset har påverkat världen sedan början av 2020 och otaliga filmpremiären har skjutits upp till senare datum i en förhoppning att pandemin ska lägga sig. Disney har bland annat gått så långt att de släppte nya storfilmen Mulan på sin streamingplattform i stället för att låta den gå upp på den vita duken.

Nu har filmbolaget MGM gått ut via sitt eget Twitterkonto och rapporterat att den nya James Bond-filmen No Time to Die skjuts igen till 2021. Daniel Craigs sista äventyr som agent 007 var från början planerat att gå upp på biograferna tidigare i april, men senare flyttades premiärdatumet till november 2020. Den nya förskjutningen innebär alltså att den nu totalt har försenats ett helt år.

James Bond-filmerna är historiskt sett kassakor som drar in mycket pengar på biograferna och det är inte förvånande att filmbolagen fortsätter att skjuta på sina premiärer i väntan på bättre tider. Bland annat trodde många att Christopher Nolans storfilm Tenet skulle locka tillbaka biobesökarna. Men trots att Tenet har dragit in över 250 miljoner dollar i internationella intäkter är det långt ifrån förväntningarna.

No Time to Die är den 25:e James Bond-filmen och Daniel Craigs femte och sista installation som agent 007. Biopremiären i nuläget är planerad till den 2 april 2021 och det återstår att se om det datumet kommer att stå sig.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL