Nya filmer och serier på HBO Max i april 2024

Nya filmer och serier på HBO Max i april 2024

Filmtopp
02 april 2024 kl. 12:04

Premiärerna du inte får missa

Bland alla nya filmer och serier på HBO Max i april 2024 hittar vi bland annat en ny serie med Robert Downey Jr. och en uppföljare till en av 2000-talets mest älskade true crime-dokumentärer.

Nya filmer och serier på HBO Max i april 2024
Foto: HBO Max.

The Sympathizer (säsong 1) – 15 april

Serien är baserad på Viet Thanh Nguyens Pulitzerbelönta roman med samma namn. The Sympathizer är en spionagethriller och tvärkulturell satir om kampen för en halvt fransk, halvt vietnamesisk kommunistspion under Vietnamkrigets sista dagar och hans nya liv som flykting i Los Angeles där han får veta att hans tid som spion inte är över. Oscarsbelönade och exekutiva producenten Robert Downey Jr. spelar flera roller.

Består av: 7 avsnitt, det släpps 1 avsnitt i veckan.

The Jinx Part Two – 22 april

Den banbrytande och prisbelönta dokumemntären The Jinx: The Life and Death of Robert Durst avslöjar ett av de mest ökända olösta brotten i New Yorks historia som involverar Robert Durst som är ättling till en fastighets- och miljardärsfamilj i New York. I orignalserien chockades tittare över hela världen när de hörde Robert Durst säga orden: "Killed them all, of course”. Bara några timmar tidigare hade Durst blivit arresterad i en hotellobby på grund av bevis som offentliggjordes i dokumentären. Filmteamet fortsatte sedan med sina undersökningar under åtta år och avslöjade tidigare dolt material såsom Dursts fängelsesamtal och intervjuer med personer som aldrig tidigare klivit fram. Regisserad av Andrew Jarecki.

Består av: 6 avsnitt, det släpps 1 avsnitt i veckan.

Nya filmer och serier på HBO Max i april 2024
Foto: HBO Max.

We're Here (säsong 4) – 27 april

Säsong fyra av We're Here följer den kända dragqueen-kvartetten Sasha Velour, Priyanka, Jaida Essenca Hall och Latrice Royale när de fortsätter sprida kärlek och gemenskap i småstäder runtom i USA. I den fjärde säsongen av prisbelönta realityserien arbetar drottningarna med deltagare i Murfreesboro, Tennessee och Tulsa, Oklahoma, samt i omkringliggande städer och tar en djupgående titt på senaste anti-HBTQ+-lagstiftningen och den effekt det har haft på samhället.

Består av: 6 avsnitt, det släpps 1 avsnitt i veckan.

Kommer också till HBO Max i april

  • Found – Premiär 3 april, 13 avsnitt, alla avsnitt släpps på premiärdagen
  • Divided Youth (Aka. Da Ponte Pra La) – Premiär 4 april, 7 avsnitt, 3 avsnitt släpps på premiärdagen följt av 1 avsnitt per vecka
  • Metalocalypse: Army Of The Doomstar – 6 april
  • Alex Edelman: Just For Us – 7 april
  • All American – Säsong 6 har premiär 8 april, 13 avsnitt,  det släpps 1 avsnitt i veckan
  • Sierra Madre: Clash In Paradise (AKA. Sierra Madre:P Prohibido Pasar) – Premiär 21 april, 9 avsnitt, 2 avsnitt släpps på premiärdagen följt av 1 avsnitt per vecka
  • Mortal Kombat Legends: Cage Match – 30 april

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt på HBO Max.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL