Nya bilder på kommande Halloween

Nya bilder på kommande Halloween

Uppdaterad 04 juli 2021 kl. 14:07 | Publicerad 07 juni 2018 kl. 14:06

Det har nyligen släppts flera bilder på kommande "Halloween".

Halloween.
Halloween.

Det har sedan en tid släppts ganska mycket information om kommande "Halloween". Nu har det släppts nya bilder. För en tid sedan fick vi också veta att en ny trailer snart är här.

Den nya filmen regisseras av David Gordon Green och ska bli en uppföljare på de tidiga Halloween-filmerna, det vill säga John Carpenters version som för första gången släpptes 1978.

Vi kommer återigen att få se Jamie Lee Curtis i sin gamla roll som Laurie Strode. Hon ska nu en gång för alla möta Michael Myers, den maskerade mördaren som terroriserade henne som ung för 40 år sedan.

Filmens handling är att ett nyhetsteam ska göra ett reportage om Halloween-mördaren. I samband med detta besöker de mentalsjukhuset som Michael Myers finns på. Men något går fel och han lyckas fly. Laurie går inte längre går säker, men hon är sedan tidigare förbered på att möta Michael igen.

Jamie Lee Curtis sade såhär i en intervju:

"In this case, she is well-matched, she is prepared, she is focused. She will be the one people are standing behind when that moment comes, because she’s the one ready."

Jason Blum producerar filmen där vi också får se Judy Greer och Andi Matichak som ska spela Lauries dotter.

Är du sugen på mer skräck så kan du här läsa om streaming tips. 

För er som missat det så har Halloween premiär den 19 oktober i år, perfekt till de lite mörkare månaderna.

Här nedan ser ni de nya bilderna till filmen:

Ser du fram emot en ny Halloween?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL