Första bilderna från Maktens Ringar

Ny trailer till Sagan om Ringen: Maktens ringar släpps 14 juli

Filmtopp
09 juli 2022 kl. 10:07

Det börjar dra ihop sig

Den 2 september är det premiär för nya serien "Sagan om Ringen: Maktens ringar" och på torsdagen den 14 juli får vi en ny trailer.

Amazon Prime Videos kommande storproduktion Sagan om Ringen: Maktens ringar är troligtvis den mest efterlängtade serien i dag. Vi har tidigare skrivit om att den blir först med att kosta över 1 miljard dollar att producera och i början på september får vi äntligen se resultatet. Då är det nämligen premiär för den första säsongen.

I går släpptes en ny kort teaser inför det storslagna äventyret. I klippet dras huvudkaraktärerna mot ett mystiskt sken, som visar sig vara en slags meteorit på väg mot dem. I slutet av klippet flaggar Amazon för att de släpper ytterligare en ny teaser (och gissningsvis en längre sådan) den 14 juli, vilket är nu på torsdag. Kanske får vi då veta mer om konsekvenserna av smällen som slår ner i Midgård.

Se gårdagens sneak peak av Sagan om Ringen-serien här:

"Maktens ringar" uppges få hela fem säsonger. Den första som släpps på streamingtjänsten den 2 september består av sammanlagt åtta avsnitt.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL