Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Minioner fjantar sig

Ny trailer för Minioner - Berättelsen om Gru

David Forssell | Nyhet
31 mars 2022
David Forssell | Nyhet
31 mars 2022

De gula små filurerna tillbaka i ny spelfilm.

Allas våra favoritminioner är tillbaka i en ny trailer. Universal Pictures har dagen till ära släppt ett smakprov på vad vi har att vänta oss till premiären i sommar.

Färger går att associera med mycket: Rött för tomater, grönt för gräs, blått för himmel och gult för... Minioner! I dag fick vi tittare oss ännu en blick på hur filmen Minioner: Berättelsen om Gru kommer att se ut. 

Se trailern här!

Den första filmen om minionerna, med namnet Minioner, släpptes redan 2015, och handlar om minionerna Stuart, Kevin och Bob som anlitas av skurken Scarlett Overkill för att hjälpa henne och hennes make, uppfinnaren Herb, att ta över världen.

Grus idoler är filmens skurkar

Minioner: Berättelsen om Gru utspelar efter den första filmen och handlar om den 12-årige minionen Gru och hans plan med att bli så ond att han kan gå med i skurkgänget Vicious 6. Riktigt så lätt blir det inte, istället gör han sig ovän med sina idoler, blir deras fiender numero uno sätter igång vad som verkar vara filmens huvudkonflikt.  

I den första filmen gjordes de engelska rösterna av Pierre Coffin (röst för samtliga minioner) och Sandra Bullock som Scarlett Overkill. I den nya rullen hör vi bland annat Steve Carell som Gru, svenske Dolph Lundgren som Svengeance och den före detta bondbruden Michelle Yeoh som Master Chow

Filmen går upp på bioduken den 1 juli, 2022. 

Mer läsning: 

 

NÄSTA ARTIKEL