Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Stranger Things säsong 4

Stranger Things säsong 4 – Detta vet vi

  • Netflix
Kristian Andersson | Nyhet
15 februari 2020
Kristian Andersson | Nyhet
15 februari 2020

Vi hungrar efter en ny säsong.

"Stranger Things" är en av Netflixs mest populära serier. Efter den rafflande tredje säsongen undrar vi nog alla när Stranger Things säsong 4 blir verklighet.

Stranger Things säsong 4
Foto: Netflix - Stranger Things säsong 4

Den första säsongen Netflix spänningsserie Stranger Things släpptes under sommaren 2016. Sedan dess har vi fått se ungdomarna i den Stephen King-osande småstaden Hawkins växa upp till soundtracket av diverse 80-talsbeats. Under seriens gång har de också blivit vänner med publikfavoriten Jim Hopper – Hawkins sheriff spelad av David Harbour.

*** VARNING FÖR SPOILERS ***

Det var många som trodde att den tredje säsongen skulle bli den sista för Jim Hopper, men nu avslöjar en ny teaser att vi kommer få se mer av David Harbour i Stranger Things säsong 4, vilket vi tror de flesta Stranger Things-fans gillar. Hur han överlevde den tredje säsongen har vi i nuläget ingen aning om. 

Här nedan ser du den senaste teasern:

När kommer Stranger Things säsong 4?

I dagsläget har inget officiellt datum släppts, men om vi kikar på IMDb kan vi utläsa att det första avsnittet av den kommande säsongen förväntas släppas någon gång 2021. Detta kan givetvis komma att ändra sig, inte minst sett till att Netflix redan nu har börjat dra igång sin marknadsföringskampanj, men vi fick även vänta länge mellan säsong 2 och 3.

Sett till de datum de tidigare säsongerna har släppts, bör säsong 4 anlända mellan juni-oktober nästa år. Har vi tur får vi se mer innan dess.

Är du taggad på säsong 4 av Stranger Things?

NÄSTA ARTIKEL