Han är skurken i nya säsongen av Dexter

Han är skurken i nya säsongen av Dexter

08 januari 2021 kl. 11:01

Uppges vara Dexters tuffaste motståndare hittills.

Snart har vi 10 nya Dexter-avsnitt att kasta oss över. Detta innebär förstås att vår djupt invecklade blodanalytiker ställs inför en ny skurk.

Michael C Hall i Dexter
Michael C. Hall i "Dexter". Foto: Showtime.

Den redan kultförklarade serien Dexter är på väg tillbaka och nu har vi även fått veta mer om antagonisten och vem som kommer att fylla rollen. Det blir inget mindre än Clancy Brown, mest känd som den brutala fångvaktaren Captain Hadley i Nyckeln till frihet, som kommer att göra upp med Dexter. Brown var också aktuell med den hyllade serien The Mandalorian där han spelade karaktären Burg i första säsongen.

Browns karaktär bär namnet Kurt Caldwell och är den inofficiella borgmästaren i en mindre småstad vid namn Iron Lake, som säsongen också kommer att utspela sig i, berättar Empire. Caldwell sägs kunna vara din bästa vän, men också din värsta fiende. Han uppges för Dexters del vara den tuffaste motståndaren hittills. 

Dexter sändes av Showtime mellan 2006-2013, men slutade på ett sätt som lämnade många missnöjda, däribland Michael C. Hall själv. Därför blir det en välkommen comeback för serien som förhoppningsvis ställer saker till rätta med en ny spännande historia. 

MER LÄSNING: 

Serierna med de sämsta sluten

Än så länge vet vi inte när den nya säsongen av "Dexter" har premiär. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL