Premiärdatumet satt för Gran Turismo filmen

David Harbour i racingfilmen Gran Turismo

Uppdaterad 18 september 2022 kl. 06:09 | Publicerad 15 september 2022 kl. 13:09

Stranger Things-stjärnan kör plattan i mattan

David Harbour har haft många bollar i luften ett tag och nu läggs det till ännu en. Nu är det klart att han han ska medverka i den kommande bilfilmen "Gran Turismo".

Det är Stranger Things skådespelaren David Harbour som nu har fått en roll i racingfilmen Gran Turismo för Sony Picturs. Filmen baseras på ett mycket känt TV-spel för konsolen PlayStation. Neill Blomkamp, som bland annat har gjort filmerna District 9 och Elysium, kommer att regissera projekt berättar Hollywood Reporter.

Manuset skrivs av Jason Hall som bland annat har skrivit Clint Eastwoods American Sniper. Producenter är Carter Swan, Doug Belgrad och Dana Brunetti.

Filmen handlar om en ung Gran Turismo-spelare, som använder sina spelkunskaper för att vinna en rad Nissan-tävlingar under sin resa mot att bli en riktig, professionell racerbilförare. Harbour kommer att spela en pensionerad racerförare som blir en mentor till den unge pojken.

Filmen har premiär den 11 augusti 2023.

David Harbours närmast kommande projekt är den mörka komedin Violent Night där han ska spela tomten, spana in postern här nedan!

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL