Renees brygga. Foto: TV4

Ny show på väg med Renée Nyberg

30 mars 2022 kl. 16:55

Överraskningsmoment del av nytt program hos TV4.

Uppgifter från Expressen gör gällande att TV4 satsar på en nytt program i stil med Så mycket bättre. Olika kända personer från Sveriges kulturliv kommer att bjudas in med Renee Nyberg som programledare.

I dag nåddes vi av nyheterna att TV4 håller på att producera ännu ett program i samma anda som folkkära Så mycket bättre. Expressen skriver att programledare är ingen annan än veteranen och Kristallenvinnaren Renée Nyberg

Flera kulturpersonligheter uppges ha tackat ja

Programmet, som enligt Expressens uppgifter kommer att fungera som en hyllning till Sveriges kulturelit på bred front, spelas in med publik och innehåller ett överraskningsmoment som går ut på att den inbjudna gästen hyllas och tackas av branschen. Expressens källor gör gällande att flera stora och namnkunniga kulturpersonligheter har tackat ja till medverkan. 

Varken TV4 eller Renée Nyberg, som lett program som Blåsningen, Bytt är Bytt, Renées brygga och Klassfesten, har ännu bekräftat Expressens uppgifter.

Premiär sägs vara senare i år och vilka personer som bjudits in har TV4 ännu inte gått ut med. 

TV4 har sedan tidigare haft stora framgångar med underhållningsprogram som Så mycket bättre, Masked Singer och Talang, och verkar nu ha självförtroendet och självkänslan att satsa på något i samma riktning. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL