Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Se den nya dinosaurien i Jurassic World: Fallen Kingdom

Se den nya dinosaurien i "Jurassic World: Fallen Kingdom"

Kristian Andersson | Nyhet
27 december 2017
Kristian Andersson | Nyhet
27 december 2017

Här ser du den första bilden på en ny dinosaurie ras – Baryonyx

Chris Pratt med kompani i Jurassic World
Foto: Universal Pictures.

Förväntningarna på Jurassic World: Fallen Kingdom är just nu skyhöga och den första trailern har vi fått se.  Filmbolaget bakom Jurassic Park höjer fansens pepp genom att släppa en stillbild från filmen, som är på en ny typ av dinosaurieras som kallas för Baryonyx.

Här nedan ser du bilden på den nya rasen:

På bilden får vi se Baryonyx som tittar på Claire (Bryce Dallas Howard) och Owen Grady (Chris Pratt). De är också omringade av lava i den övergivna nöjesparken som vi fick se i Jurassic Park från 1993. Denna nya Jurassic World-film kommer att handla om många år framåt i tiden där parken sedan länge varit övergiven.

Jurassic World: Fallen Kingdom har också lockat till sig seriens första huvudrollsinnehavare, Jeff Goldblum, som återvänder som Ian Malcolm. Regissören bakom filmen, J.A Bayona, berättar följande:

I had to overcome the impact of being in front of Ian Malcolm. After so many years, Jeff Goldblum was in front of a camera again talking about dinosaurs!

Efter trailerns släpp snackas det vilt på nätet om att filmen kommer att innehålla väldigt mycket våld, och att det kommer att ske en räddningsaktion, en räddning av de dinosaurierna som finns på ön. Man gör ett räddningsuppdrag eftersom att en vulkan på ön med säkerhet ha ett utbrott.

Premiär för filmen blir den 8 juni 2018. Ser du fram emot "Jurassic World: Fallen Kingdom"?

NÄSTA ARTIKEL