Halle Bailey som Den lilla sjöjungfrun. Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures

Ny poster till Disneys live action-version av Lilla sjöjungfrun

16 oktober 2022 kl. 11:10

Har premiär nästa år

För en tid sedan fick vi se första teasern till live action-versionen av Disneys "Lilla sjöjungfrun". Nu har den allra första postern trillat in och den är milt sagt bedårande.

Näst på tur av Disneys nytagningar av sina klassiker är Den lilla sjöjungfrun från 1989. För omkring en månad sedan fick vi se den allra första teasern och nu har Disney släppt den första postern. Filmen har premiär den 26 maj 2023.

Lilla sjöjungfrun
Foto: Walt Disney

Rob Marshall regisserar filmen om Ariel – en vacker och ung sjöjungfru som är hungrig på äventyr. Hon är det yngsta barnen till kung Triton, men även det mest speciella. Hon är nyfiken på världen utanför havet. Hon tar sig till ytan där hon blir förälskad i mänskoprinsen Eric.

I filmen får vi se skådespelare som Halle Bailey som Ariel, Daveed Diggs som rösten till Sebastian, Jacob Tremblay som rösten till Blunder, Awkwafina som rösten till Scuttle, Jonah Hauer-King som prins Eric, Art Malik som Sir Grimsby, Noma Dumezweni som drottning Selina, Javier Bardem som Kung Triton och till sista Melissa McCarthy som Ursula.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL