Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Första bilden på fantasyfilmen Red Sonja

Första bilden på fantasyfilmen Red Sonja

Kristian Andersson | Nyhet
13 oktober 2022
Kristian Andersson | Nyhet
13 oktober 2022

Se första bilden utav Fantasy filmen Red Sonja

Just nu är filmatiseringen av fantasyfilmen Red Sonja under inspelning ett projekt som länge legat i limbo men som nu blir verklighet.

Det är produktionsbolaget Millenium Media som nu ger oss uppdateringen om att deras fantasyfilm Red Sonja spelas in i Bulgarien, på Boyana Studios. Det har länge diskuterats om vi verkligen kommer att få se en film baserad på karaktären Red Sonja, men nu är alltså projektet i rullning – i den grad att vi får ta del av en första bild.

Red Sonja regisseras av M.J. Bassett som innan mestadels jobbat på serier, däribland Iron Fist och Ash vs. Evil Dead. Nu ska hon allt göra film som inspireras av en serietidning skapad av Robert E. Howard, men vad filmen kommer att handla om i detalj är ännu inte känt. 

Huvudkaraktären Red Sonja spelas av den italienska begåvningen Matilda Anna Ingrid Lutz, som vi kunnat se i skräckfilmen Rings från 2017. Vi kommer även att få se Wallis Day som Annisa, Robert Sheehan som Draygan, Michael Bisping som Hawk, Martyn Ford som General Karlak och Eliza Matengu som Amarak.

Ta en titt på den allra första bilden här:

Premiärdatumet till filmen är ännu inte satt.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL