Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ny Outlander-serie under utveckling

EXTRA: Ny Outlander-serie under utveckling

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 februari 2022

Källor menar att en prequel håller på att skrivas

En prequelserie till det populära fantasydramat "Outlander" uppges vara under utveckling. Något som lär glädja fansen i väntan på den mycket efterlängtade sjätte säsongen.

Nu har det gått två år sedan den förra säsongen av Outlander släpptes, men snart är väntan över för seriens många fans. Därför är det extra roligt att i dag kunna meddela att fansens tålamod kommer att belönad dubbelt upp.

Enligt Variety håller nämligen produktionsbolaget Starz på att utveckla en prequelserie till sitt älskade fantasydrama. Ännu är ingenting officiellt tillkännagett men tidningens källor brukar vara mycket säkra.

Fler säsonger på ingång

Källorna uppger att Outlanders showrunner Matthew B. Roberts är klar för att både skriva och producera den nästkommande TV-serien och att ett författarteam håller på att sammanställas i detta nu. Däremot har vi inga som helst indikationer om seriens handling om eller vilken tidsålder den ska utspelas i.

Vad som däremot är officiellt bekräftat är att Outlander ska få en sjunde säsong och att ytterligare säsonger lär bli verklighet. Det är troligt att den den sjunde säsongen kommer att introducera spinoffserien på ett hörn.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi vet mera.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL