Ny John Wick 4-trailer med Keanu Reeves och Bill Skarsgård

Ny John Wick 4-trailer med Keanu Reeves och Bill Skarsgård

Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad kl. 17:02 | Publicerad 16 februari 2023 kl. 17:02

Njut av den actionfyllda John Wick: Chapter 4-trailern

"John Wick: Chapter 4"-premiären närmar sig med stormsteg. I den kommande actionrullen ser vi återigen Keanu Reeves i titelrollen, men denna gången ställs han mot en svensk representant i Bill Skarsgård. Kolla in den nya trailern i artikeln.

"John Wick: Chapter 4"-premiären är bara en dryg månad bort. Nästa actionrökare med Keanu Reeves John Wick i handlingarnas centrum går upp på svenska biografer den 22 mars.

Under gårdagen släpptes en mängd nya karaktärsposters, inklusive en på Bill Skarsgård, för att hjälpa oss med uppladdningen – och nu har Lionsgate dessutom bjudit oss på en avslutande trailer.

Ny John Wick 4-trailer med Keanu Reeves och Bill Skarsgård
Bill Skarsgård på sin poster till "John Wick: Chapter 4". Foto: Lionsgate.

I den fjärde John Wick-filmen uppenbarar sig en väg för titelkaraktären som kan hjälpa honom att största sina fiender en gång för alla – men innan han kan nå den punkten, och med det sin frihet, måste han städa undan en ny motståndare med resurser över hela världen.

Se den avslutande trailern till John Wick 4 här:

Baserat på den nya trailern kommer vi ännu en gång att bjudas på fartfylld och kreativ action – med alltid lika älskvärda Reeves i kärnan av det hela.

"John Wick: Chapter 4" regisseras av Chad Staheiski och är skriven av Shay Hatten tillsammans med Michael Finch. Den stjärnspäckade rollbesättningen består utöver Reeves och Skarsgård av namn som Donnie Yen, Ian McShane, Laurence Fishburne, Lance Reddick och Hiroyuki Sanada m.fl.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL