Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Han får huvudroll i Sagan om Ringen serien

Han får huvudroll i Sagan om Ringen serien

Kristian Andersson | Nyhet
04 mars 2020
Kristian Andersson | Nyhet
04 mars 2020

Ersätter Nicolas Hoult.

Amazon har hittat en av sina huvudrollsinnehavare till deras kommande storserie. Vi pratar om Maxim Baldrey, som ersätter Nicolas Hoult.

Amazon gör den kommande Sagan om Ringen-serien, som förmodligen blir deras första riktiga flaggskepp. De håller nu på att spika de sista namn till projektets rollista och att Maxim Baldrey har en av seriens huvudroller, berättar Deadline. Det kommer kanske inte som en överraskning eftersom han under flera månaders tid ryktats medverka i serien. 

Tidigare har Maxim Baldrey medverkat i serien Years and Years som även den görs av Amazon. Andra skådespelare i serien är Robert Aramayo, Owain ArthurNazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophie Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers och Daniel Weyman. Produktionsbolagets TV-chef Vernon Sanders berättar i ett pressmeddelande att de är nöjda med hur besättningen tar form, men att de har ett par nyckelroller kvar att fylla. 

Som du märker är serien ett mastodontprojekt, och det beräknas kosta 500 miljoner dollar.

Seriens avsnitt regisseras av J.D PayneParrick McKay och Jurassic World: Fallen Kingdoms J.A Bayona, som anslutit sig till projektet och regissera de två första avsnitten. Han kommer också att ratta projektet som producent.

Relaterad läsning:

Allt vi känner till om den kommande Sagan om Ringen-serien
Är verkligen de förlängda versionerna av Sagan om Ringen bäst?
Sagan om Ringen-serien blir tidernas dyraste

 

NÄSTA ARTIKEL