Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ny bild på Zac Efron som Ted Bundy

Ny bild på Zac Efron som Ted Bundy

Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
02 december 2018
Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
02 december 2018

Skådespelaren delade med sig av ny bild på Twitter.

Zac Efron spelar Ted Bundy, en av historiens kändaste seriemördare, i nya filmen "Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile". Nyligen delade skådespelaren med sig av en ny bild på sig själv som Bundy i sin Twitter-kanal.

I början av 2018 fick vi veta att det skulle spelas in ett rättegångsdrama om en av historiens kändaste seriemördare Ted Bundy, som dömdes för mordet på 30 kvinnor (den faktiska siffran tros ligga mellan 30-100 stycken). Strax därefter fick vi veta att ingen mindre än Zac Efreon skulle porträttera honom. Ett beslut som förvånade många sett till Efrons tidigare filmografi. Att han är charmig och snygg (precis som Ted Bundy notoriskt var) är det väl inget snack om, men skulle han kunna ge själ till Bundys ondska?

Inspelningen har pågått för fullt sedan dess och nu verkar Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile vara klar för en premiär på Sundance Film Festival i januari nästa år. Detta antyder åtminstone Zac Efron i en ny bild han har delat på sin Twitter-kanal. På bilden ser vi nämligen skådespelaren som Ted Bundy i en rättssal med bildtexten "Ready for Sundance!".

Se bilden här nedan:

Bild ur Zac Efrons Twitter-flöde.

Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile regisseras av Joe Berlinger, som har en lång historik av att jobba med dokumentärfilm om just mordfall. Utöver Zac Efron ser vi också väletablerade skådespelare som Haley Joel Osment, Lily Collins och John Malkovich.

MER LÄSNING: 

Bästa filmerna på Netflix

NÄSTA ARTIKEL