Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nu står det klart när The Kissing Booth 3 får premiär

Nu står det klart när The Kissing Booth 3 får premiär

Filmtopp
Matilda Lindblom | Nyhet
28 april 2021
Filmtopp
Matilda Lindblom | Nyhet
28 april 2021

Senare i sommar kan Netflix-tittare återse Elle och vännerna i The Kissing Booth.

Efter succérna som de första två filmerna var, är det nu klart när den tredje och sista filmen kommer. Streamingtjänsten Netflix släppte nyligen en sizzle trailer, där bland annat ledtrådar för premiärdatumet av "The Kissing Booth 3" skymtade förbi.

De två tidigare filmerna har baserats på böcker av Beth Reekles, men det finns dock ingen tredje bok.

Däremot finns det en fristående novell som heter "The Kissing booth: Road Trip!" – och det är den novellen som den tredje filmen förväntas vara baserad på. Förhoppningsvis får fansen också svar på de frågor som uppkom i slutet av den andra filmen, eftersom den kommande uppföljaren sägs vara den sista, menar Screenrant.

Joey King som spelar den kärlekstörstande Elle återvänder givetvis, likaså bästa vännen Lee, spelad av Joel Courtney, och Elles pojkvän Noah, spelad av Jacob Elordi. Av de första bilderna att döma utspelar sig det tredje äventyret under sommaren för de kärlekskranka karaktärerna. 

Premiärdatumet blir den 11 augusti, vilket King och Courtney avslöjade med en ledtråd i en "sizzle reel" som Netflix släppte. Där berättar Courtney att han “ate 11 churros”, vilket alltså ska innebära "8/11" – med andra ord den 11 augusti.

MER LÄSNING: Bästa filmerna på Netflix 2021

NÄSTA ARTIKEL