KLART: I Am Legend 2 blir verklighet

Nu på TV: Will Smith möter vampyrer i mörk actionfilm

Eric Diedrichs
03 december 2023 kl. 06:12
ANNONS
ANNONS

Nu sänds den spännande överlevnadsfilmen

I dag visas "I Am Legend" på TV, den hyllade actionskräckisen med Will Smith i huvudrollen. Ett varmt tips från oss på Filmtopp.

Innan Will Smith örfilade Chris Rock på Oscarsgalan var han en av Hollywoods säkraste stjärnkort. Med succéer som Bad Boys (1995), Independence Day (1996), Men In Black (1997), Enemy of the State (1998), Ali (2001), I, Robot (2004), Jakten på Lycka (2006) och I Am Legend (2007) tycktes ingenting kunna stoppa hans framgångsvåg. Men samma kväll som han äntligen tog emot Oscarn för Bästa manliga huvudroll gjorde han bort sig med råge. Nu, ett par år senare, håller han på att arbeta med comeback-filmen Bad Boys 4.

I Am Legend
Will Smith i "I Am Legend". Foto: Warner Bros.

Uppskattad av både publiken och kritikerna

På TV i kväll sänds I Am Legend, i vilken Will Smith spelar en vetenskapsman i en postapokalyptisk värld full av vampyrer. Det är en svettig och uppskattad actionskräckis som har fått goda betyg – både från publiken och från kritikerkåren. På IMDb har filmen 7,2 av 10 baserat på 798 000 röster och i Metascore, ett samlingsbetyg från internationella kritiker, har den 65 av 100. På Rotten Tomatoes har den 68 procent.

Om du är sugen på att sen film från innan Will Smith blev en populär meme så är I Am Legend, i regi av Hunger Games-regissören Francis Lawrence, ett säkert kort och visas i kväll på TV6 klockan 22:45. För de som inte identifierar sig som nattugglor går filmen att streama här.

Här hittar du fler streamingtips att ta del av!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL