Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Se serier gratis på Apple TV+

Se serier gratis på Apple TV+

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 april 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 april 2020

Du behöver inte ens prenumerera.

Under den svidande coronapandemin väljer jättebolaget Apple att bjuda på flera av de serier som finns på deras egna streamingtjänst Apple TV+. Du kan ta del av erbjudandet utan att vara prenumerant.

Joel Kinnaman i "For All Mankind"
Foto: Apple.

Apple TV+ har sedan deras lansering pumpat ut nya serier. Inte minst rymddramat For All Mankind med Joel KinnamanThe Morning Show med Steve Carell och Jennifer Aniston och actionserien See med Jason Momoa. Nu kan du se flera av deras titlar, som du finner på vår lista med de bästa serierna på Apple TV+ och detta helt gratis.

Streama Bäckström på C More.
Streama "Bäckström" på C More kostnadsfritt under 2 veckor.

Till följd av coronakrisen, som försatt otaliga människor i karantän, väljer Apple TV+ att bjussa alla på serier. Erbjudandet gäller inte alla deras serier, men inkluderar bland annat ovan nämnda For All Mankind, den psykologiska thrillern Servant, komediserien Dickinson med Oscarsnominerade Hailee Steinfeld och flera. 

För att du ska kunna ta del av erbjudandet behöver du ha appen för Apple TV+. Erbjudandet sträcker sig över påsken. 

För dig som vill prenumerera på Apple TV+ kostar det 59 kronor i månaden. Du har också möjlighet att få ett års gratis prenumeration när du köper en Apple-enhet. 

 

NÄSTA ARTIKEL