Nu börjar inspelningen av The Nun 2 – då har den premiär

Nu börjar inspelningen av The Nun 2 – då har den premiär

18 oktober 2022 kl. 08:38

Skräckmaskineriet drar nu igång i Frankrike

Kommande skräckfilm The Nun har i dagarna påbörjats i Frankrike där vi bland annat åter igen kommer att få se Taissa Farmiga och nunnan själv Bonnie Aarons.

Nästa film i Conjuring-franchisen är The Nun 2, uppföljaren på den första filmen som släpptes 2018 där vi fick se skådespelare som Vera Farmiga, Taissa Farmiga, Bonnie Aarons och Patrick Wilson för att nämna några. Nu kan vi meddela att inspelningen precis dragit igång i Frankrike, detta efter rapporter av tidningen Game Rant.

Efter James Wans första film The Conjuring har skräckuniversumet expanderat med flera uppföljare och spinoffs i både Annabelle och The Nun. Den förra filmen som regisserades av Corin Hardy sågades vid fotknölarna, men sålde tillräckligt med biljetter för att nu få sin chans på revansch. Närmare bestämt gjorde den en ekonomisk jordskredsseger med en vinst på 365 miljoner dollar efter en budget på 22 miljoner.

Nu börjar inspelningen av The Nun 2 – då har den premiär
Taissa Farmiga i "The Nun" (2018). Foto: Warner Bros.

Då kommer The Nun 2

The Nun 2 regisseras av Michael Chaves, som senast gjorde The Conjuring: The Devil Made Me Do It. Han kommer att få en hel del hjälp av franchisens fader, James Wan, som agerar producent. Vi känner även till att Taissa Farmiga och Bonnie Aarons åter igen kommer att ha roller i uppföljaren.

"The Nun 2" har biopremiär den 8 september 2023.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL