Nostalgifaktorn total – snart kommer Beetlejuice 2 med Michael Keaton

Nostalgifaktorn total – snart kommer Beetlejuice 2 med Michael Keaton

Axel Diedrichs
25 mars 2024 kl. 12:03

Du har väl inte missat trailern till uppföljaren?

I helgen släpptes trailern till "Beetlejuice 2" som görs av Tim Burton, regissören bakom originalet. I trailern ser vi också Michael Keaton tillbaka.

I slutet på 1980-talet släpptes den kultförklarade spökkomedin Beetlejuice. I den följer vi det nyligen omkomna paret Maitland vars andar lever vidare tillsammans i huset de ägde. När en bångstyrig familj flyttar in i kåken anlitar paret ett elakt spöke för att driva ut dem. Uppföljaren, som bär titeln Beetlejuice Beetlejuice, har varit på gång under en längre tid och snart ser vi den äntligen nå världens biografer. 

Nostalgifaktorn total – snart kommer Beetlejuice 2 med Michael Keaton
Jenna Ortega från "Wednesday" är med i nya "Beetlejuice". Foto: Warner Bros.

Michael Keaton och flera andra tillbaka i Beetlejuice 2

I den nya filmen, som görs av originalets stilsäkra regissör Tim Burton, återser vi flera av den första filmens skådespelare. Inte minst återvänder Michael Keaton, nu 72 år gammal, till titelrollen som spöket Beetlejuice. Utöver honom ser vi även Winona Ryder, nu som en vuxen Lydia. Vi återser däremot inte varken Alec Baldwin eller Geena Davis som också hade bärande roller i originalet. Här kan du läsa om alla skådespelare som är klara för Beetlejuice 2.

Den drygt en minut långa förhandstitt som vi har fått ta del av låter oss inte veta särskilt mycket om handlingen, men vi får se en paff Lydia när en lekfull och sannolikt illbådande Beetlejuice uppenbarar sig framför henne.

Se trailern till "Beetlejuice Beetlejuice" här:

Ja, nog är nostalgifaktorn total allt. Filmen har biopremiär fredagen den 6 september. Håll utkik på Filmstadens hemsida efter när de släpper biljetterna.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL