Nicole Falciani välkomnar skrotade säsongen av Paradise Hotel 2021

Nicole Falciani välkomnar skrotade säsongen av Paradise Hotel 2021

Sofie Landgren
24 februari 2023 kl. 13:02

"Ska bli kul att få dela med mig av intrigerna"

Trots deltagarnas motstånd till att den skrotade säsongen av Paradise Hotel 2021 kommer att visas på Pluto TV under mars så är den före detta programledaren Nicole Falciani positivt inställd till det hela.

Nicola Falciani programledare för Paradise Hotel 2021
Foto: Viaplay.

Paradise Hotel 2021 återvänder i mars – Nicole Falciani välkomnar beskedet

En skandal gällande den då pågående säsongen av Paradise Hotel 2021 ledde till en förundersökning om våldtäkt och sexuellt ofredande, vilket fick produktionen att skrota efterföljande säsong – nu skall dock säsongen sändas två år senare ändå. Flera av deltagarna känner sig inte ett dugg bekväma med att den skrotade säsongen nu kommer att visas.

– Jag mår inte alls bra. Jag har gått vidare och skapat ett nytt liv. Nu känner jag att allt kommer krascha. Vi har fått info, men ingen fråga om hur vi känner? säger en deltagare i ett mejl som Expressen fått ta del av.

En som dock inte är lika upprörd över att Paradise Hotel kommer tillbaka in i TV-rutan är det före detta programledaren Nicole Falciani som uttalar sig positivt till det hela.

– Det ska bli kul att nu få dela med mig av intrigerna och de många oväntade vändningar som händer under denna fullspäckade säsong, säger hon i ett pressmeddelande. 

Den skrotade Paradise Hotel-säsongen visas i vår
Foto: Viaplay.

Har erbjudits professionell hjälp

Deltagarna som ställer sig emot att säsongen nu skall sändas har enligt Expressen blivit erbjudna att få prata med en psykolog, men det känns som en klen tröst för de involverade.

– De har sålt rubbet och sen skitit i oss, säger en av deltagarna.

Den skrotade säsongen av "Paradise Hotel" kommer att sändas på Pluto TV nu i vår.

Se Filmtopps intervju med Nicole Falciani från tiden då hon var programledare för den sista säsongen av "Paradise Hotel":

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL