Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Officiellt: Neve Campbell tillbaka i Scream 5!

Officiellt: Neve Campbell tillbaka i Scream 5!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 september 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 september 2020

Då var kärnan på plats.

Nu står det klart att Neve Campbell som spelat Sidney Prescott i de fyra föregående Scream-filmerna återvänder till rollen i den femte rullen.

David Arquette som Dewey.
David Arquette som Dewey i "Scream 4" (2011). Foto: Dimension Films.

I januari 2022 kommer den efterlängtade Scream-filmen, som görs av skaparna bakom den hyllade komedirysaren "Ready Or Not". Nu vet vi att trion Courteney Cox, David Arquette och Neve Campbell från de tidigare filmerna återvänder.

Deadline rapporterar att regiduon Matt Bettinelli-Olpin och Tyler Gillett, som gör kommande Scream 5, lyckats få med sig Neve Campbell ombord på projektet. 

– Jag är bortom exalterad över att få kliva in i rollen som Sidney Precott igen och återvända till Woodsboro, säger Neve Campbell i ett pressmeddelande.

Relaterad läsning: 

Därför har "Scream" tidernas bästa skräckfilmsöppning

Scream säsong 3 har haft premiär – Därför har du missat den

Courteney Cox och David Arquette återvänder även de till sina roller som reportern Gales Weathers och sheriffen Dewey Riley

Även om filmseriens stjärnor återvänder förväntas Scream 5 bli en nystart för franchisen. Handlingen följer en kvinna som efter en rad mord i Woodsboro återvänder hem till småstaden för att ta reda på vem gärningsmannen är.

"Scream 4" var skräckikonen Wes Cravens allra sista film innan han gick bort 2015, 76 år gammal.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL