Nu på bio

Det senaste på biofronten!

White Lines säsong 2 – Får vi mer av serien?

White Lines säsong 2 – Får vi mer av serien?

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 maj 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 maj 2020

Lutar åt fortsättning för "White Lines".

Netflix nya drogpackade mordsaga "White Lines" har fångat många tittare och har i skrivande stund en femte plats på Netflix topp 10-lista i Sverige. Kan vi nu förvänta oss att få se mer av serien?

White Lines på Netflix.
Foto: Netflix.

I "White Lines" följer vi Zoe som reser till Ibiza för att hitta sanningen bakom hennes döde bror, en populär DJ som försvann för många år sedan. Serien har fångat mångas blickar, inte minst i Sverige där den blivit omåttligt populär. Även om vi inte vet ifall det blir en fortsättning eller inte, så finns det skäl att våga hoppas på det. 

Även om White Lines inte golvat kritikerkåren, eller har anmärkningsvärt högt betyg på IMDb har den fått övervägande positiv respons. Detta i sig talar inte nödvändigtvis för att vi kommer få se säsong 2, men det finns ett par punkter som leder in oss på de tankarna. 

Till att börja med såldes White Lines in som ett tresäsongsprojekt, vilket innebär att det finns massvis med material för en fortsättning. I en intervju med Express UK berättar seriens huvudrollsinnehavare Laura Haddock att hon inte vet ifall de kommer få klartecken – men att de skulle älska att få arbeta vidare. Hon menar att manusförfattarna skriver flitigt på den andra säsongen utifall att den skulle bli av. 

Skaparen bakom White LinesÁlex Pina, har en sedan tidigare nära relation till Netflix då han också ligger bakom en av deras största succéer på senare tid, La Casa de Papel (på engelska "Money Heist"). För att hålla den goda relationen intakt är det långt ifrån otänkbart att streamingjätten låter Pina fullfölja sin plan för White Lines

Netflix brukar vänta uppåt några månader efter att en säsong haft premiär tills då att de ger klartecken kring en fortsättning. Vi uppdaterar dig så fort vi vet säkert vad framtiden håller för "White Lines".