Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Warrior Nun säsong 2 – Detta vet vi

Warrior Nun säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 juli 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 juli 2020

Vi räknar med fortsättning på serien.

Nu finns den första säsongen av "Warrior Nun" att se på Netflix. Serien har gått hem hos många och det finns goda anledningar att tro på en uppföljare.

Netflix nya originalserie följer vi hårda nunnor som beger sig ut på en räd efter helvetiska demoner. Den välproducerade actionfesten i John Wick-anda, med Alba Baptista i huvudrollen, har gått hem hos många och det känns sannolikt att vi får se Warrior Nun säsong 2.

I skrivande stund är Warrior Nun med på Netflix tvåa på den amerikanska topplistan och fyra på Sveriges. Som om detta inte vore försäkring nog om att det kommer mer av serien, så har dess showrunner Simon Barry sagt att tankarna kring en fortsättning sprudlar. Det är i en intervju med Den of Geek som han berättar följande:

– Vi har slängt runt massor med idéer om var serien kan ta vägen in på nästa säsong, om vi blir så lyckligt lottade att vi får göra en till. Jag vill inte säga ge för många detaljer, för efter att ha gjort flera serier vet jag att idéer hela tiden rör på sig beroende på vad fansen tycker om vissa händelser i storyn. 

Barry har tidigare arbetat på serier som "Continuum" och "Van Helsing" som rullade i fyra respektive fem säsonger. Att hans nya serie skulle ta slut vid första säsongen känns närmast otänkbart.