Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Virgin River säsong 3 – Detta vet vi

Virgin River säsong 3 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 december 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 december 2020

Mycket talar för att vi får se mer.

Netflix serie "Virgin River" är här med sin andra säsong, som seglat rakt upp på streamingtjänstens topplistor. Får vi se mer av storyn framöver?

Kärleksdramat Virgin River är tillbaka med nya avsnitt och har väckt stor uppmärksamhet på en global nivå. Serien tillhör Netflix absolut hetaste produktioner just nu och för den som redan nu undrar ifall det kommer mer, så känner vi oss trygga med att så blir fallet. 

Netflix må ännu inte gått ut och bekräftat att Virgin River säsong 3 blir av. Men vi bör inte förvänta oss något annat än att det blir en fortsättning. Enligt Production Weekly hade produktionen spelat in avsnitt i somras, även om det har inte bekräftat av någon medverkande. Vi ska också säga att mottagandet av den andra säsongen varit över förväntan; på den erkända statistiksajten Flix Patrol kan vi se att Virgin River är Netflix näst mest populära serie i världen idag efter supersuccén The Queen's Gambit.

Kvaliteten i avsnitten har också nått toppform där det sista avsnittet i säsong 2 är seriens högst rankade hittills med betyget 8.9/10 på IMDb. En stark avslutning lämnar definitivt fansen hungriga efter mer. 

När kan vi förvänta oss att se Virgin River säsong 3?

Sett till att båda föregående säsonger släppts sent på året räknar vi med att Virgin River säsong 3 kommer ut i november eller december 2021. 

Filmtopp uppdaterar dig så fort vi vet mer om produktionens framtid.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL