Nytt på Netflix i februari 2022

Vikings: Valhalla säsong 3 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad kl. 14:01 | Publicerad 13 januari 2023 kl. 06:01

Tittarsuccén kan få många fler säsonger

Den hårdkokta tittarfavoriten är tillbaka. Har du betat av alla avsnitt och vill veta hur det ligger till med "Vikings: Valhalla" säsong 3? Goda besked väntar.

Det dröjde inte ett år från den första säsongen tills att vi fick fortsättningen på Netflix storserie, som utspelar sig 100 år efter händelserna i Vikings. Nu får vi följa med när våra huvudkaraktärer tvingas fly ifrån Skandinavien för att ta över nya platser. Har du redan skördat alla nya avsnitt som finns tillgängliga på streamingtjänsten och håller tummarna på att du snart får erövra Vikings: Valhalla säsong 3? Detta vet vi om en potentiell fortsättning för serien!

Vikings: Valhalla säsong 3 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

Lyckligtvis behöver du inte hålla andan: det kommer en tredje säsong av Vikings: Valhalla, och det har varit klart sedan länge. Produktionen har blivit tilldelad 24 avsnitt fördelade över tre säsonger. Ifall serien kommer att bli ännu längre än så får tiden utvisa. Förmodligen kommer streamingtjänsten att vilja veta hur nästa säsong landar hos tittarna innan de beslutar sig för att bygga vidare på den. 

Än så länge finns det inga konkreta detaljer om vad framtida avsnitt kommer att handla om, men i en intervju med Collider har showrunnern Jeb Stuart avslöjat att han har planen klar för sig. Vidare kan fansen förvänta sig ytterligare steg framåt i tiden när det storslagna äventyret fortsätter: 

– Vi pratade verkligen om säsong ett, två och tre som olika block, och sedan hoppas vi på att få komma till säsong fyra, fem och sex eftersom berättelsen nästan är som en roman. Den har dessa underbara tidshopp och olika utvecklingar av karaktärerna. Och liksom en riktigt stor, bra roman har den flera underberättelser. 

 

När kommer Vikings: Valhalla säsong 3?

Det finns inget bekräftat premiärdatum för den nya säsongen, men baserat på takten mellan de föregående två kan vi förvänta oss att se den dyka upp i slutet av 2023 eller möjligtvis början på 2024.

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Vikings: Valhalla" säsong 3, så håll utkik!

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL