Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Vem dödade Sara? säsong 2 – Detta vet vi

Vem dödade Sara? säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 mars 2021

Mer av serien på gång till Netflix!

Den spanska kriminalaren "Vem dödade Sara?" har slagit ner på Netflix som en bomb. Kommer vi att få se en fortsättning på dramat? Detta vet vi!

MER LÄSNING:

Bästa serierna på Netflix 2021

Netflix nya spansktalande succé följer en hämndlysten Álex som vill bevisa att han sattes dit för mordet på sin syster och hitta den riktiga mördaren. Den snåriga berättelsen har fått stor uppmärksamhet och befinner sig högt upp på streamingtjänstens topplistor. Kommer vi att få se Vem dödade Sara? säsong 2? 

Svaret är ett rungande ja!

Vem dödade Sara? Foto: Netflix.
"Vem dödade Sara?" Foto: Netflix.

Då kommer Vem dödade Sara? säsong 2

Netflix har bekräftat via Twitter att en fortsättning på serien är oundviklig och den kommer snarare än du kunnat föreställa dig. Premiären för Vem dödade Sara? säsong 2 är redan den 19:e maj. Detta innebär en närmast rekordsnabb comeback för produktionen. Det dröjer vanligtvis streamingtjänsten omkring ett år innan vi får se mer av deras serier. 

I den andra säsongen av serien återvänder Ginés García Millán, Claudia Ramírez, Eugenio Siller och Alejandro Nones. Sett till avslutningen på den första säsongen finns det flera nya frågetecken för Álex att räta ut gällande sin syster. En fortsättning vi ser fram emot med spänning. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

 

NÄSTA ARTIKEL