Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Jean-Claude Van Damme

Van Damme i ny action komedi för Netflix

  • Netflix
Kristian Andersson | Nyhet
02 augusti 2020
Kristian Andersson | Nyhet
02 augusti 2020

Ny komedi med Jean-Claude Van Damme.

Det är actionskådespelaren Jean-Claude Van Damme som nu fått en roll i en actionkomedi vid namn "The Last Mercenary". Filmen lanseras på Netflix.

The Last Mercenary med Jean-Claude Van Damme financieras av streamingjätten Netflix. Det sägs också att det jobbas på för fullt med projektet, som förmodas bli på franska. 

I The Last Mercenary kommer Van Damme att spela en före detta hemlig agent, som måste ta sig till Frankrike efter att hans son anklagats för människo- och knark handel av den Franska staten. Filmen blir enligt Variety Van Dammes allra första actionkomedi.

Filmen regisseras av David Charhon, som tidigare gjort filmen On the Other Side of the Tracks. Manuset är skrivet av Ismael Sy Savane.

Jean-Claude Van Damme säger följande:

– The Last Mercenary är ett mycket spännande projekt, som tillåter mig att få vara med i någon ny typ av film och jag hoppas att min tappning av actionkomedi-genren passar. David Charhons manus kommer att knyta ihop storyn på passande sätt. Filmen blir underbar med många känslor, action och humor.

NÄSTA ARTIKEL