Netflix serien Firefly Lane får en andra säsong

Vad som än händer säsong 3 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 07 december 2022 kl. 22:12 | Publicerad 03 december 2022 kl. 17:12
ANNONS
ANNONS

Nästa del blir den sista

Den andra säsongen av dramakomedin med Katherine Heigl och Sarah Chalke finns nu att streama. Hoppas du på att få se "Vad som än händer" säsong 3? Detta vet vi!

Netflix dramakomedi om de bästa vännerna Tully och Kate är tillbaka. Den här gången har vi fått dyka djupare ner i vad som kommit emellan de två, för att få veta vad det är som verkligen har hänt. Har du likt många andra prenumeranter sett färdigt de nya avsnitten och vill veta hur det blir med Vad som än händer säsong 3? Filmtopp har sökt nätet efter svar. 

Om du ännu inte listat ut det, så är den andra säsongen av Vad som händer (som på engelska heter Firefly Lane) uppdelad i två segment. Den andra delen, som vi kan kalla säsong 2B, eller för enkelhetens skull säsong 3, kommer att släppas under 2023. Men då tar berättelsen slut. Netflix har nämligen bekräftat att de lägger ned serien i samband med nästa del. 

Anledningen att serien snart lägger ned är att den bygger på ett par romaner av författaren Kristin Hannah, med titlarna Firefly Lane och Fly Away, som då filmatiserats hela vägen i mål.

Vad som än händer säsong 3 – Detta vet vi
"Firefly Lane" säsong 3 är slutet. Foto: Netflix.

När kommer Vad som än händer säsong 3?

Streamingtjänsten har ännu inte gått ut med när vi kan förvänta oss att se fortsättningen på serien som är en av deras mest populära just nu. Men i och med att kommande avsnitt är som en del av den nya säsongen förväntar vi oss inte att behöva vänta till slutet på nästa år. Nej, vi tror att prenumeranterna kan räkna med att se finalen under den första halvan av 2023. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Vad som än händer" / "Firefly Lane" säsong 3.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL