Se Tusse reagera på låtarna i Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Se Tusse reagera på låtarna i The Story of Fire Saga

  • Netflix
18 maj 2021 kl. 16:05
ANNONS
ANNONS

Ladda upp inför kvällens semifinal med den här reaktionsvideon.

Årets svenska representant till Eurovision, Tusse Chiza, tävlar ikväll i den första semifinalen av Eurovision Song Contest 2021. I det här klippet från Netflix reagerar han på streamingtjänstens film "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga".

Lagom till Eurovision Song Contest har Netflix laddat upp en video där Tusse Chiza får reagera på sångerna i deras succéfilm med Will Farrell och Rachel McAdams i huvudrollerna.

Se klippet här:

I det här klippet reagerar den svenska representanten Tusse Chiza på Eurovision filmen Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Han pratar också om sina egna upplevelser och drar paralleller till sitt liv och sin medverkan i årets ESC.

Huvudpersonen i filmen upptäckte Eurovision genom ABBA:s Waterloo och för Tusse var det Loreen 2012 som gav honom en liknande upplevelse. På tal om Loreen så hyllar Tusse henne igen när hon dyker upp i ett Eurovision-medley i filmen där även John Lundvik figurerar med andra ESC profiler, som Conchita Wurst. 

I klippet hyllar Tusse även den svenska sångerskan Molly Sandén som sjunger för McAdams rollkaraktär i filmen, och blev Oscarsnominerad för en av låtarna. Slutligen avslöjar Tusse även vilka av sina konkurrenter i årets ESC som han tycker är bra. 

Sverige tävlar ikväll i den första semi-finalen med Tusses "Voices" och har startnummer 4. 

VIDARE LÄSNING:

USA startar eget Eurovision

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL