Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
True Story

True Story säsong 2 – Detta vet vi!

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 november 2021

Blir det mer av Kevin Harts nya serie?

Trots att serien nyligen hade premiär är det redan många som undrar om "True Story" säsong 2 ska bli verklighet. Ja, hur ser förutsättningarna ut egentligen?

I True Story ser vi Kevin Hart i rollen som en populära komiker och Wesley Snipes i rollen som hans bror i vad som beskrivs att vara en semibiografisk historia.

Den första säsongen har fått god kritik och finns tillgänglig sedan en tid tillbaka på Netflix. Totalt består den av sju stycken avsnitt med en varierad speltid på 30-50 minuter. Filmtopps recensent hyllade seriens nerv och menar att Kevin Hart aldrig har varit bättre som skådespelare.

Nu är det många som undrar om det kommer att bli mer av True Story och det är en berättigad fråga med ett stort frågetecken.

Kommer True Story säsong 2?

Enligt Netflix själva är True Story planerad som en miniserie, vilket innebär att man endast gör en enda säsong. Men trots detta behöver vi inte ge upp hoppet. Det finns flera exempel på miniserier som förnyas med en ny säsong, exempelvis Big Little Liers och White Lotus. Det senaste exemplet är såklart Squid Game som Netflix valde att förnya efter sin internationella succé.

Nu har True Story seglat rakt upp i toppen på Netflix listor över de 10 mest sedda serierna just nu, vilket talat för att serien kan få den popularitet som krävs för att en miniserie ska få en otippad uppföljare. Förmodligen ligger den största utmaningen i att få Kevin Hart att gå med på en förlängning av projektet. Även om han är stolt över sin medverkan i True Story har han tidigare sagt att han vill testa många nya och utmanande projekt för att testa sin vidd som skådespelare. Samtidigt verkar True Story ha varit en dröm som gått i uppfyllelse:

"I've never been more excited about an acting project in my career," berättade Hart till Deadline. "I've always been a fan of Wesley Snipes and working with him is mind-blowing."

Vår gissning är att serien har hyfsat goda chanser att förnyas men att det framförallt hänger en hel del på Kevin Hart själv. Låt oss hålla tummarna.

 

 

NÄSTA ARTIKEL