Treason säsong 2 – Detta vet vi

Treason säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 30 december 2022 kl. 10:12 | Publicerad 29 december 2022 kl. 10:12

Framtiden osäker för populära Netflix-serien

Nyligen var det premiär för en ny, framgångsrik spionserie på Netflix. Nu undrar många om "Treason" säsong 2 kan bli verklighet, något som tyvärr är långt ifrån självklart.

Med nya succéer som Wednesday, Dahmer, The Sandman och Inventing Anna har det funnits rejäl konkurrens på Netflix TV-sida under årets gång. Likväl lyckas Treason, som nyligen släpptes, klamra sig upp till att bli en av tjänstens mest populära strax innan nyår.

Många har svept de fem tillgängliga avsnitten där skådespelare som Charlie Cox, Ciarán Hinds, Oona Chaplin och Olga Kurylenko berättar en klassisk spionhistoria kantad med olika twister. Även om intresset för en andra säsong är stor, är sannolikheten långt ifrån särskilt stor.

Treason säsong 2?
Charlie Cox i "Treason". Foto: Netflix

Därför kan vi inte förvänta oss Treason säsong 2

Utöver det faktum att det går alldeles utmärkt att sätta punkt för historien i och med det sista avsnittet, har vi det stora kruxet att Treason är beställd som en miniserie, vilket innebär att den bara är tänkt att rulla i en säsong. Men i streamingerans flexibla tidsålder behöver inte detta vara ett definitivt besked.

De senaste åren har vi sett flera exempel på miniserie som har utvecklats till att bli något helt annat. Några exempel är Big Little Lies och givetvis The White Lotus, som nu är klar för en tredje säsong. Är intresset tillräckligt stort och om Netflix känner att det finns grund för fler avsnitt är det alltså inte omöjligt att Treason.

Men ärligt talat tror inte vi på Filmtopp att Treason säsong 2 kommer att bli av. Det är sällsynt att miniserier kommer tillbaka och även om Treason har visat sig vara populär är den inte i dagsläget tillräckligt stor för att en ny säsong ska vara berättigad.

Håll dig uppdaterad på Filmtopp om Treason säsong 2 blir verklighet eller inte.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL