Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
KLART: Då kommer Spotify-serien The Playlist

Trailerpremiär: The Playlist – Netflix svenska serie om Spotify

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 september 2022

Premiären närmar sig med stormsteg

Nu har en första trailer landat till dramaserien "The Playlist" som berättar historien om hur Daniel Ek och hans team förändrade musikindustrin för all framtid.

För ett par veckor sedan fick vi veta att Netflix svenska dramaserie The Playlist har premiär den 13 oktober. I dag kan vi ta del av den officiella trailern. 

Den nya serien kretsar kring den unga svenska tech-entreprenören Daniel Ek och hans samarbetspartners, som revolutionerade en hel industri genom att erbjuda gratis och laglig streaming av musik över hela världen. Det är en berättelse om hur stark övertygelse, envishet, vilja och stora drömmar kan utmana status quo och hur musik konsumeras.

Se trailern till "The Playlist" här:

Rollistan blir en stjärnspäckad sådan med flera namn vi känner igen väldigt väl. I rollen som Daniel Ek ser vi Edvin Endre, som bland annat spelat i Fartblinda och Vikings. Vi får även se Ulf Stenberg som bara i år är aktuell med Ur spårSpelskandalen och kommande Meningen med livet. Andra som tar plats på rollistan är Gizem Erdogan (Kalifat, Kärlek & Anarki) och Christian Hillborg (En del av mitt hjärta) med flera.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL